Vrijwilliger worden?

Join the Imagicon Crew!

Imagicon zoekt naar enthousiaste mensen die mee willen organiseren, tijdens de dag zelf hand- en spandiensten willen verrichten of willen helpen om van tevoren zaken klaar te zetten. Als lid van de Imagicon Crew leer je in korte tijd veel nieuwe mensen te leren kennen en kun je het beste van jezelf  laten zien. Denk vooral niet te snel dat je niks voor ons kunt betekenen; iedereen heeft kwaliteiten die ongetwijfeld van pas zullen komen. Voor welke algemene taken kun je ingezet worden? * op andere evenementen de Imagicon-stand bemannen (of ‘bevrouwen’) * achter de scanner of kassa gaan zitten op de dag zelf * optreden als begeleider van eventuele eregasten * toezicht houden bij of in de zalen (tijdsbewaking, gedraagt iedereen zich goed, etc.) * meehelpen bij workshops of lezingen (stoelen/tafels verslepen, apparaten bedienen, etc.) * toezicht houden op de beursvloer * en nog veel meer! Wat bieden wij onze crew aan? * Gratis lunch als je meehelpt op de dag zelf * De mogelijkheid om na afloop van Imagicon tegen een aantrekkelijke prijs te blijven eten en eventuele (ere)gasten op een informele manier te ontmoeten. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar vrijwilligers@imagicon.nl. Wil je lid worden van de Imagicon Crew? Vul dan het formulier in. LET OP! Van elk nieuw crew-lid vragen wij om het eerste jaar de toegang zelf te betalen (met vrijwilligerskorting). Dit is om te voorkomen dat mensen zich aanmelden puur voor een gratis kaartje. Wanneer je goed werk hebt verricht, krijg je voor de eerstvolgende conventie een vrijkaartje.

Maar er is meer...

Wij zoeken daarnaast ook mensen die een of meer van onderstaande, specifieke taken op zich willen nemen. - (PR) het bedenken en uitvoeren van promotieactiviteiten/campagnes (enquêtes opstellen/uitwerken, nagaan hoeveel succes een promotieactie heeft) - (PR) contact zoeken en houden met andere evenementen voor standhuur/standruil - (PR) contact leggen en onderhouden met externe partijen (accountmanagement); (denk hierbij aan e-mails beantwoorden en persberichten opstellen/versturen) - het opzetten en houden van een veiling & loterij voor een goed doel; (het goede doel benaderen, veilingstukken verzamelen, lootjes regelen, etc.) - het bedenken en (helpen bij het) maken/verzamelen/aanschaffen van aankleding; (filmposters verzamelen, decorstukken maken, helpen met het neerzetten alles, etc.) - contact leggen en onderhouden met mensen die een onderdeel van ons programma verzorgen; (panels, workshops, lezingen) - (PR) het onderhouden van een of meer social media-kanalen Wat vragen wij van je voor deze specifieke taken? * Affiniteit met de genres SF, Horror, Fantasy en/of Comics * Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken * Goed kunnen plannen en overzicht houden * Praktische instelling (je weet van aanpakken) * Voor PR-gerelateerde taken (verschilt per taak): - Zelf het initiatief durven nemen - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Communicatief vaardig zijn/niet verlegen - Interesse in trends en ontwikkelingen op het gebied van SF, Horror, Fantasy en/of Comics - Goede beheersing van de Engelse taal Wat biedt Stichting Imagicon? 1.) Je bent onderdeel van een team van enthousiaste mensen. 2.) Je krijgt voor een groot deel creatieve vrijheid en er is aandacht voor jouw ideeën. 3.) Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. 4.) Je ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses. 5.) Je doet ervaring op op het gebied van PR, communicatie, samenwerking, planning, etc. 6.) Gezelligheid! Wanneer je interesse in een of meer van deze taken, vul dan NIET het formulier in, maar stuur een e-mail met jouw gegevens en een korte motivatie & introductie naar info@imagicon.nl.
Copyright Stichting Imagicon 2013-2014 & Fractality Productions 2013 | Made with Xara

Sponsors

t
Vrijwilliger worden? Join the Imagicon Crew! Imagicon zoekt naar enthousiaste mensen die mee willen organiseren, tijdens de dag zelf hand- en spandiensten willen verrichten of willen helpen om van tevoren zaken klaar te zetten. Voor welke algemene taken kun je ingezet worden? * meedenken/organiseren met het programma * de Imagicon-stand bemannen * achter de scanner of kassa gaan zitten * optreden als begeleider van eventuele eregasten * toezicht houden bij of in de zalen * meehelpen bij workshops of lezingen * toezicht houden op de beursvloer * en nog veel meer! LET OP! Van elk nieuw crew-lid vragen wij om het eerste jaar de toegang zelf te betalen (met vrijwilligerskorting). Wat bieden wij onze crew aan? * Gratis lunch als je meehelpt op de dag zelf * De mogelijkheid om na afloop van Imagicon tegen een aantrekkelijke prijs te blijven eten en eventuele (ere)gasten op een informele manier te ontmoeten Heb je vragen? Stuur een e-mail naar vrijwilligers@imagicon.nl. Wil je lid worden van de Imagicon Crew? Vul dan het formulier in. Maar er is meer... Wij zoeken daarnaast ook mensen die een of meer van onderstaande, specifieke taken op zich willen nemen. - (PR) het bedenken en uitvoeren van promotieactiviteiten/campagnes - (PR) contact zoeken en houden met andere evenementen voor standhuur/standruil - (PR) contact leggen en onderhouden met externe partijen (accountmanagement) - het opzetten en houden van een veiling & loterij voor een goed doel - het bedenken en (helpen bij het) maken/verzamelen/aanschaffen van aankleding; - contact leggen en onderhouden met mensen die een onderdeel van ons programma verzorgen - (PR) het onderhouden van een of meer social media-kanalen Wat vragen wij van je voor deze specifieke taken? * Affiniteit met SF, Horror, Fantasy en/of Comics * Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken * Goed kunnen plannen en overzicht houden * Praktische instelling * Voor PR-gerelateerde taken (verschilt per taak): - Zelf het initiatief durven nemen - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Communicatief vaardig zijn/niet verlegen - Interesse in trends en ontwikkelingen op het gebied van SF, Horror, Fantasy en/of Comics - Goede beheersing van de Engelse taal Wat biedt Stichting Imagicon? 1.) Je bent onderdeel van een team van enthousiaste mensen. 2.) Je krijgt voor een groot deel creatieve vrijheid en er is aandacht voor jouw ideeën. 3.) Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. 4.) Je ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses. 5.) Je doet ervaring op op het gebied van PR, communicatie, samenwerking, planning, etc. 6.) Gezelligheid! Wanneer je interesse in een of meer van deze taken, vul dan NIET het formulier in, maar stuur een e-mail met jouw gegevens en een korte motivatie & introductie naar info@imagicon.nl.
Sponsors
t