Over ons

Imagicon is een non-profit stichting die jaarlijks een conventie organiseert voor fans van SF, horror, fantasy en comics. Een conventie is als eerste een gezellige bijeenkomst met andere fans en met schrijvers, game- en filmmakers, tekenaars en anderen. Er zijn workshops, lezingen, discussiepanels, (fan)filmvertoningen, een gameroom en diverse shows waaronder een cosplaywedstrijd: de Galaxy Masquerade. Voor en dóór fans, met hulp van een grote schare vrijwilligers. Lees hier meer: Over Imagicon.

Algemene voorwaarden

Wat is wel en niet toegestaan op Imagicon? Mag je zelf eten en drinken meenemen, hoe zit het met props (wapens) meebrengen, zijn honden toegestaan, mogen er foto’s gemaakt worden, enzovoorts. Wanneer je als bezoeker een ticket koopt, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Bestuur

Wie zitten er achter Imagicon? Wat beweegt ons, allemaal fan in hart en nieren, om een conventie op te willen zetten? Maak kennis met de drijvende krachten achter de conventie.

Impressie

De derde editie van Imagicon vond plaats op 15 oktober 2016 en was net als het jaar daarvoor een groot succes! Bekijk hier foto’s, video’s, artikelen en recensies over Imagicon 2016.

Locatie

Imagicon vindt plaats in Congrescentrum De ReeHorst te Ede. Op deze pagina vind je een routebeschrijving en informatie over het boeken van een hotelkamer.

Pers

De pers is van harte welkom op Imagicon. We maken voor de pers wel een onderscheid tussen zogeheten fan-pers en professionele pers. Meer weten? Lees de informatie.
Copyright Stichting Imagicon 2013-2014 & Fractality Productions 2013 | Made with Xara

Sponsors

t
Over ons Imagicon is een non-profit stichting die jaarlijks een conventie organiseert voor fans van SF, horror, fantasy en comics. Een conventie is als eerste een gezellige bijeenkomst met andere fans en met schrijvers, game- en filmmakers, tekenaars en anderen. Er zijn workshops, lezingen, discussiepanels, (fan)filmvertoningen, een gameroom en diverse shows waaronder een cosplaywedstrijd: de Galaxy Masquerade. Voor en dóór fans, met hulp van een grote schare vrijwilligers. Lees hier meer: Over Imagicon. Nieuws Algemene voorwaarden Bestuur Jaarverslagen Imagicon Impressie Locatie Pers
Sponsors
t