Lezingen

Voor de leergierige en nieuwsgierige bezoeker hebben we dit jaar weer een aantal interessante lezingen in petto! Luister mee, stel vragen en ga een klein beetje wijzer weer huiswaarts.

Bach 3

12:30u Van Fanfic naar Publicatie Amanda Collins Schrijf je graag fanfictie of verhalen en zou je hier meer mee willen doen? Verhoog je zelfvertrouwen en vergroot je kansen. Met deze lezing geeft Amanda voorbeelden, tips, trucs en advies om van fanfictie naar fictie te gaan en vertelt ze hoe je gepubliceerd auteur kunt worden. 10:30u Welkom bij Dungeons & Dragons Ronald in ‘t Groen Bij Roleplaying Games, zowel op de PC/console als bij bordspellen, lees je vaak ‘Gebaseerd op (regels van) Dungeons & Dragons’. Maar wat is dat ‘Dungeons & Dragons’ nou eigenlijk, afgezien van een tekenfilmserie uit de jaren 80? Wat betekent het om een Dungeon Master te zijn, waarom is de handleiding zo uitgebreid en hoe kun JIJ een avonturier worden in deze wereld? Grijp je verbeeldingskracht bij de lurven, pak je (denkbeeldige) zwaard en neem jouw eerste stap in de wereld van Dungeon & Dragons! 16:30u Ghostbusters: De Reboot Ghostbusters Dutch Division Ghostbusters, de reboot. De film waarvan de trailer massaal gedisliket werd, waarvan mensen van tevoren al zeiden dat het een vreselijk slechte film zou zijn, en die de slechtste kant van het internet naar boven lijkt te hebben gehaald. Wat is de reden van deze haat? Wat bezielde mensen om legio accounts aan te maken om de trailer een rits aan downvotes te geven? Was er ook maar iets van de negatieve kritiek terecht of heeft de film, goed of slecht, ook iets goeds bereikt, zoals Ghostbusters actueel maken voor een heel nieuwe generatie?
Copyright Stichting Imagicon 2013-2014 & Fractality Productions 2013 | Made with Xara

Sponsors

t
Lezingen Voor de leergierige en nieuwsgierige bezoeker hebben we dit jaar weer een aantal interessante lezingen in petto! Luister mee, stel vragen en ga een klein beetje wijzer weer huiswaarts. Bach 3 12:30u Van Fanfic naar Publicatie Amanda Collins Schrijf je graag fanfictie of verhalen en zou je hier meer mee willen doen? Verhoog je zelfvertrouwen en vergroot je kansen. Met deze lezing geeft Amanda voorbeelden, tips, trucs en advies om van fanfictie naar fictie te gaan en vertelt ze hoe je gepubliceerd auteur kunt worden. 10:30u Welkom bij Dungeons & Dragons Ronald in ‘t Groen Bij Roleplaying Games, zowel op de PC/console als bij bordspellen, lees je vaak ‘Gebaseerd op (regels van) Dungeons & Dragons’. Maar wat is dat ‘Dungeons & Dragons’ nou eigenlijk? Wat betekent het om een Dungeon Master te zijn en hoe kun JIJ een avonturier worden in deze wereld? Grijp je verbeeldingskracht bij de lurven, pak je (denkbeeldige) zwaard en neem jouw eerste stap in de wereld van Dungeon & Dragons! 16:30u Ghostbusters: De Reboot Ghostbusters Dutch Division Ghostbusters, de reboot. De film waarvan de trailer massaal gedisliket werd en die de slechtste kant van het internet naar boven lijkt te hebben gehaald. Wat is de reden van deze haat? Wat bezielde mensen om legio accounts aan te maken om de trailer een rits aan downvotes te geven? Was er ook maar iets van de negatieve kritiek terecht of heeft de film, goed of slecht, ook iets goeds bereikt, zoals Ghostbusters actueel maken voor een heel nieuwe generatie?
Sponsors
t